مسئول بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت بجنورد بر تغذیه انحصاری نوزادان با شیر مادر برای پیشگیری از خطر بروز آلرژی و آسم تاکید کرد.
به گزارش وب دا "قاسم آزمون" اظهار داشت: تغذیه انحصاری با شیر مادر به خصوص در 6 ماه اول زندگی خطر بروز آلرژی و آسم را کاهش می دهد و بهتر است از شیر خشک و یا شیر گاو استفاده نشود.
"آزمون" تصریح کرد :خانواده ها می توانند با افزایش مصرف غذاهای تازه ، سبزیجات و میوه جاتی که کودک به آن ها حساسیت ندارد را جایگزین غذاهای آماده و کنسروی که مملو از مواد نگهدارنده و رنگ ها هستند کنند تا میزان آلرژی زایی غذا به حداقل برسد.
به گفته وی از آنجایی که چاقی و آسم با هم بسیار ارتباط دارند و چاقی باعث افزایش شدت علائم آسم،افزایش تعداد حملات و کنترل نامناسب آسم می شود باید با تنظیم رژیم غذایی کودکان و ورزش مانع از چاقی آن ها شد.